Z3MCoupe.com Forums

Go Back   Z3MCoupe.com Forums > M Coupé Technical > Technical Discussion
HOME Gallery Register Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 02-12-2020, 02:08 PM
Howm58 Howm58 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 48
Default

Hi Guys,
Wow, interesting thread.
My coupe has now done 122,000 miles & I have gone through the car fairly thoroughly to remove rust, sort out mechanical issues & generally tighten it up.
One problem that persists is the 'shunt' in the drivetrain. New clutch & flywheel, prop centre bearing haven't made much difference. Polyurethane bushes in the rear subframe have increased noise levels & added a little harshness to the rear of the car. However my boot floor is currently intact & the new bushes will help keep it that way, & the handling now is pin sharp (ask anyone who has changed them) so not going back to the rubber. No excessive play seems to exist in the gearbox, diff & driveshafts but the annoying 'clunk' persists.
I was beginning to resign myself to developing the 'driving technique' that disguises the problem.
Never thought of the engine mounts contributing to this, certainly with my mileage its a possibility.
Now I know what my next job is going to be
Reply With Quote
Reply

Tags
engine mounts

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.